«Σας θέλω όλους έτοιμους»

Ο Τραϊανός Δέλλας επανέλαβε στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και ετοιμάζει δοκιμές με Ατρόμητο.

Ο 39χρονος τεχνικός έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα στο φιλικό παιχνίδι με τους Περιστεριώτες και ήδη ετοιμάζει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, με παίκτες που δεν έχουν έως τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής, να παίρνουν την ευκαιρία για να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν.

Αυτό ζήτησε άλλωστε και ο Κολοσσός κατά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Παρασκευής (9/10). «Σας το έχω πει αρκετές φορές, πρέπει να είστε έτοιμοι. Η ομάδα μπορεί να χρειαστεί ανά πάσα στιγμή τον καθένα από εσάς. Πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία» είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η Live Sport.

Με το 4-2-3-1 να παραμένει, ο Δέλλας θα δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που το έχουν ανάγκη, όπως ο Γιόχανσον και ο Γκάλο, που δεν έχουν πάρει καθόλου λεπτά συμμετοχής έως τώρα. Ο Βασιλαντωνόπουλος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Σοϊλέδης θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Κορδέρο – Σιμόες θα συνθέσουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα χρησιμοποιηθεί ο Μπουονανότε, έχοντας πλάι του τους Ανάγκογλου και Γροντή δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή θα τοποθετηθεί ο Κρισάντους. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι Λαμπρόπουλος, Μπαρμπόσα, Ανδρεόπουλος και Βιλά.