Οι επιστροφές λύνουν τα χέρια του Τούντορ

Σε ένα μόνο παιχνίδι, αυτό της πρεμιέρας με την Ξάνθη, ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε εκτεταμένο rotation και το πλήρωσε με γκέλα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πει και δημόσια πως δεν θέλει να κάνει και πολλές αλλαγές στην ομάδα του και στην πράξη στηρίζεται σε έναν αριθμό 15-16 ποδοσφαιριστών με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει η επιλογή του αυτή με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι πολλές απουσίες διεθνών ποδοσφαιριστών δεν επιτρέπουν στον Κροάτη τεχνικό να εκμεταλλευτεί όσο θα ήθελε το διάστημα αυτό της διακοπής, ωστόσο οι επιστροφές ποδοσφαιριστών και κυρίως αυτή του Λέοβατς του δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει κάποια πράγματα στη μεσαία του γραμμή. Με τον συμπατριώτη του να επιστρέφει στο αριστερό άκρο του Δικεφάλου ο Τούντορ σκοπεύει να δοκιμάσει σε άλλη θέση τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Αφρικανός πιθανότατα θα αλλάξει πλευρά και θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο του Δικεφάλου από το οποίο θα λείψει τα επόμενα παιχνίδια ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης . Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ροντρίγκες να δοκιμαστεί και σε ρόλο πιο κεντρικό στον άξονα και μπροστά από τους δύο αμυντικούς χαφ, στη θέση του Πέλκα, που φαίνεται να έχει ανάγκη από ανάσες.

Ανάλογη ευχέρεια κινήσεων θα δώσει στον Τούντορ και η επιστροφή του Γκόικο Τσίμιροτ, αν και αυτή δεν προβλέπεται άμεσα. Ο Βόσνιος, που αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού, μετά την απόκτηση του Μπερμπάτοφ, μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή και ανασταλτικά αλλά και στον δημιουργικό τομέα.