«Σοκ στην Ελλάδα. Ο Μπερμπάτοφ φεύγει»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, είναι γνωστό πως αποτελεί το «αγαπημένο» θέμα των Βούλγαρων και συχνά-πυκνά «ανακαλύπτουν» ιστορίες με τον συμπατριώτη τους.

Αυτή τη φορά ιστοσελίδα στη γειτονική χώρα φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Βούλγαρος επιθετικός έχει αποφασίσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την η livesport.bg της οποίας το θέμα έχει τίτλο: «Σοκ στην Ελλάδα. Ο Μπερμπάτοφ φεύγει».

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται μεταξύ άλλων: «Ο Μπερμπάτοφ μπορεί να βρίσκεται στα μισά της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήδη σκέφτεται την αναχώρηση. Η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ δεν περπατάει, αν και η Θεσσαλονίκη τον υποδέχθηκε σαν Θεό. Ο Μίτκο δεν βρίσκει συχνά δίχτυα και από την Θεοποίηση τώρα ορίζεται ήδη ως διάβολος».

Στο κείμενο γίνεται αναφορά και στις αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟΚ για την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, αλλά και τις δηλώσεις περί μπαλέτου από τον Ίγκορ Τούντορ, ενώ οι Βούλγαροι έχουν και ρεπορτάζ, που τα ελληνικά ΜΜΕ δεν… είχαν: «Λίγα λεπτά αργότερα περισσότεροι από χίλιοι υποστηρικτές περιέβαλλαν τα αποδυτήρια της Τούμπας. Την επόμενη μέρα στην προπόνηση υπήρχε και άλλη επίσκεψη από εξαγριωμένους οπαδούς».

Τέλος στο ρεπορτάζ (;) τονίζεται ότι ο Μπερμπάτοφ έχει αποφασίσει να φύγει κι έχει μετανιώσει για την επολογή του ΠΑΟΚ, ενώ μάλιστα φιλοξενείται και δήλωση άνθρωπου που βρίσκεται στο περιβάλλον του Βούλγαρου: «Είναι θυμωμένος και σκέφτεται τον χωρισμό».

Προφανώς και τα παραπάνω όχι απλά έχουν αρκετή δόση υπερβολής, αλλά περιγράφουν γεγονότα που δεν είναι πραγματικά. Τα περισσότερα δεν ισχύουν, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιες είναι οι πηγές τους για τα σοβαρά θέματα, όπως το ότι ο Μπερμπάτοφ θέλει να φύγει…