Τούντορ: «Δεν μπορούν μαζί Μπερμπάτοφ και Κλάους»! (vid)

Ο Ιγκόρ Τούντορ τάχθηκε ανοικτά υπέρ του Στέφανου Αθανασιάδη, αλλά εξήγησε γιατί δεν χωράει μαζί με τον Μπερμπάτοφ στην ίδια ενδεκάδα…

ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Βρείτε τον ποδοσφαιριστή!

«Όταν αγωνίζονται μαζί Κλάους και Μπερμπάτοφ δεν υπάρχει ισορροπία, ενώ με τον Πέλκα είμαστε σαφώς πιο ισορροπημένοι στο παιχνίδι μας και έχουμε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά σαν ομάδα», υποστήριξε ο Τούντορ εξηγώντας την απόφασή του να μην επιμείνει στο συγκεκριμένο δίδυμο για την επίθεση της ομάδας, έστω και αν στα τελευταία παιχνίδια είναι εμφανές ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα.

«Στην  Ελλάδα λίγες είναι οι ομάδες που κάνουν πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει αυτές τις 4-5 ευκαιρίες να τις αξιοποιούμε. Όταν δεν κερδίζεις, τότε δεν μεγαλώνεις σαν οργανισμός και θα πρέπει σαν ΠΑΟΚ να κάνουμε γκολ τις λίγο ευκαιρίες, να κερδίσουμε και να βρούμε το δρόμο μας», δήλωσε και αποκάλυψε ότι ο Πέλκας θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Ο Τούντορ χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό» το παιχνίδι με την Καμπάλα, έστω κι αν οι ελπίδες πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ είναι ελάχιστες έως μηδαμινές, ενώ όπως είπε «το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό»!

Η επίμαχη φωτογραφία που «ανέβασε» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της με τις μπαλαρίνες στο κινητό του Κλάους ήταν κάτι που λειτούργησε θετικά στο εσωτερικό της ομάδας, μετά την… καταιγίδα της Κυριακής.

Δεν το είπε μόνο ο Παναγιώτης Γλύκος, το υποστήριξε με θέρμη και ο Κροάτης προπονητής του ΠΑΟΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας. «Αρκετοί θώρησαν ότι είναι κάτι αρνητικό. Διαφωνώ μαζί τους, εγώ προσωπικά το διασκέδασα, ήταν μέρος της βραδιάς της ομάδας. Αν αυτό το καλό κλίμα μας οδηγήσει αύριο στη νίκη θα φανεί…», σχολίασε ο 37χρονος τεχνικός, που πάντως δεν θα ξεκινήσει τον Στέφανο Αθανασιάδη στο παιχνίδι με την Καμπάλα.