Stop στο Περιστέρι!

Ο Ατρόμητος έπαιξε έξυπνα απέναντι στην ΑΕΚ, χτύπησε στην αντεπίθεση και επικράτησε 1-0 για να δώσει τέλος στο απίστευτο σερί της Ένωσης με τις εννέα συνεχόμενες νίκες.

Το απίστευτο σερί της ΑΕΚ έλαβε τέλος στο Περιστέρι. Σε μία έδρα που φέρνει μόνο αρνητικές μνήμες για την Ένωση μετά τον υποβιβασμό της προ τριετίας. Εκεί, ο Ατρόμητος του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 1-0 που τον απομακρύνει αρκετά από τις τελευταίες θέσεις.

Η μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες καθώς έγινε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος με ελάχιστες φάσεις και ανύπαρκτο θέαμα.

Η τακτική ήταν αυτή που υπερίσχυσε και με δύο ομάδες που σπάνια ρισκάρουν, μοιραία όλα κρίθηκαν από μία φάση όπου ο Ατρόμητος στις λίγες φορές που βρήκε κενούς χώρους έβγαλε εξαιρετική αντεπίθεση για να φτάσει στο τέρμα και το τρίποντο.

Συγκεκριμένα, στο 53’ και μετά από αλλεπάλληλα λάθη στο κέντρο της ΑΕΚ, ο Λε Ταλέκ ξεπέρασε τον Ανέστη και ψύχραιμα έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπρίτο ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία με τον Πέκχαρτ, έχοντας σε τραγική ημέρα όλους τους επιθετικούς της μοχλούς με αποτέλεσμα να μη γίνει απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα και δίκαια να γνωρίζει την πρώτη της ήττα ύστερα από εννέα συνεχόμενες νίκες στο 2016.