Ακάθεκτος και αλύγιστος! (vid)

Σε ένα μέτριο -από πλευράς ρυθμού- ντέρμπι, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 21η αγωνιστική της Super League, και συνεχίζει αήττητος την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο 8′, ενώ οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές έκαστη, καθώς αποβλήθηκαν οι Τζαβέλλας (66′) και Ζντιέλαρ (70′). Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, με τον ΠΑΟΚ να «πληρώνει» τον φόβο του να ρισκάρει.

ΤΟ HIGHLIGHT: Οι δυο ομάδες και ο κόσμος τίμησαν τη μνήμη των 21 θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7, πριν από τη σέντρα.

MVP: Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κανένας ποδοσφαιριστής δεν έκανε την πολύ σπουδαία εμφάνιση, κορυφαίος ήταν ο Πάρντο. Εδωσε την πάσα στον σκόρερ Ομάρ, ενώ ήταν η μεγαλύτερη πηγή κινδύνων για τους φιλοξενούμενους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (70′ Φουστέρ), Πάρντο (84′ Σεμπά), Ντουρμάζ (74′ Μπουχαλάκης), Ιντέγε.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης (81′ Σάμπο), Τσίμιροτ, Πέλκας (69′ Σκόνδρας), Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (64′ Γκολάσα).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 33′ Μιλιβόγεβιτς, 59′ Μποτία, 61′ Ζντιέλαρ, 88′ Φουστέρ – 17′ Τσίμιροτ, 50′ Τζαβέλλας, 61′ Αθανασιάδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66′ Τζαβέλλας (δεύτερη κίτρινη) – 70′ Ζντιέλαρ (δεύτερη κίτρινη)