Βέλλιος: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Ηρακλή»

O Aπόστολος Βέλλιος για μία ακόμα φορά τόνισε πως απολαμβάνει την παρουσία του στον Ηρακλή, ανέλυσε τους στόχους του μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

Για το ότι έχει πετύχει περισσότερα από τα μισά γκολ του Ηρακλή: «Με χαροποιεί αυτό. Το να πετυχαίνει ένα σέντερ φορ γκολ είναι σημαντικό, όμως, το να κερδίζει η ομάδα είναι ό,τι το καλύτερο».

Για το πόσο του τονώνει την ψυχολογία το συνεχές σκοράρισμα: «Από την ημέρα που ήρθα νιώθω πολύ καλά και έχω εμπιστοσύνη στα πόδια μου. Φαίνεται αυτό στο γήπεδο και με χαροποιεί που γύρισα πίσω στον Ηρακλή. Απολαμβάνω το παιχνίδι που κάνουμε. Παίζει ρόλο και η ομάδα. Έχω δεθεί με τα παιδιά και φαίνεται και μέσα στο γήπεδο αυτό».

Για το πόσο τον επηρεάζει η φασαρία γύρω από το όνομά του: «Δεν πολύ διαβάζω εφημερίδες. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ανοίξουν τις εφημερίδες ή τα σάιτ. Δεν ακούω ραδιόφωνο για να μην αποπροσανατολίζομαι από το στόχο μου. Δεν έχω δει ποτέ την Αθλητική Κυριακή ή Nova, τίποτα. Μπαίνω να ξαναδώ τις φάσεις από το παιχνίδι μου και αυτό είναι όλο».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Δεν έχω βάλει συγκεκριμένο στόχο από την ημέρα που ήρθα. Κοιτάω την επόμενη προπόνηση, τον επόμενο αγώνα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Πλέον επικεντρώνομαι στο ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν κοιτάω ούτε την πεντάδα, τον αριθμό γκολ ή άλλους στόχους».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα δώσω τον εαυτό μου για την ομάδα. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ματς και μακάρι να έρθει και το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά στο ματς του πρώτου γύρου, μακάρι να γίνει το ίδιο και στην Τούμπα. Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία».

Για το ποιον θεωρεί φαβορί: «Για δεν υπάρχει φαβορί, όπως και για όλη την ομάδα. Σίγουρα στην κατάταξη ο ΠΑΟΚ είναι πιο ψηλά όμως δεν το κοιτάμε αυτό».

Για τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΣ: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας έδωσε ψυχολογία για το ματς που έρχεται, όμως, πρέπει να το ξεχάσουμε. Μας έδωσε ένα χαμόγελο και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον Λεοζίνιο: «Από την ημέρα που ήρθε με εξέπληξε. Είναι φοβερός χαρακτήρας και παίκτης. Έχει να δώσει πολλά στο γήπεδο. Θα βοηθήσει πολύ είμαι σίγουρος».

Για τον Μοντέιρο: «Έκανε μόνο μια προπόνηση, από αύριο θα ξαναμπεί πάλι. Και αυτός και ο Καραγκούνης φαίνεται ότι ήρθαν με όρεξη να βοηθήσουν».

Για τον στόχο της πεντάδας: «Στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν διαφορετικά. Είχαμε κάποιες αναποδιές, στη συνέχεια πήραμε κάποια αποτελέσματα. Κοιτάμε το τώρα με στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά».

Για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν: «Είναι προσβλητικό για την ομάδα να μιλάω από τώρα για τη νέα σεζόν. Κοιτάω το τώρα, να έχουμε μια καλή πορεία και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία: «Θα ήθελα, επειδή το έζησα και στα καλύτερά μου το αγγλικό πρωτάθλημα. Πέρασα 3,5 ωραία χρόνια. Ήταν όλα εξαιρετικά, από τις προπονήσεις από όλα. Το όνειρό μου είναι να ξαναφύγω έξω σε ένα πιο καλό πρωτάθλημα».

Για το αν νιώθει πιο ώριμος: «Ο Απόστολος των 18-19 δεν έχει καμία σχέση με τώρα. Και σωματικά και ψυχολογικά. Με βοήθησε ο Ηρακλής και η Δανία και νομίζω πως τώρα είμαι πολύ διαφορετικός».

Για το αν θεωρεί ενδεχόμενη παραμονή του στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν ως οπισθοδρόμηση: «Δεν το γνωρίζω. Είπα ότι η Ελλάδα είναι ένα βήμα για μένα να ξαναπατήσω στα πόδια μου και να φύγω. Ποτέ δεν είπα ότι θα είναι οπισθοδρόμηση. Θα δω τα πράγματα όταν έρθει η ώρα. Προέχει το ματς με τον ΠΑΟΚ».