Παίζει με Ατρόμητο ο Μπεργκ, φορτσάρει και ο Τελάντερ!

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ο Σουηδός επιθετικός, σχεδόν ολόκληρο το πρόγραμμα έκανε και ο Δανός στόπερ.

Προπόνηση, το μεσημέρι στο Κορωπί, περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα πέναλτι.

Ο Τελάντερ έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. 

Απουσίασε, τέλος, ο Ολιβιέ Μπουμάλ.
Με γνώμονα τα παραπάνω, ο Μάρκους Μπεργκ τίθεται στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για την κρίσιμη ρεβάνς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και αναμένεται να επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης. 

Οσον αφορά στον Τελάντερ, ο Δανός στόπερ είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή σε περίπτωση που αύριο Τρίτη λάβει μέρος σε φουλ ρυθμούς στο πρόγραμμα αλλά δύσκολα θα βρεθεί στην 11άδα (εξαιτίας της απουσίας του για σημαντικό χρονικό διάστημα)με το δίδυμο Ταυλαρίδη-Μολέντο να είναι το φαβορί. 

Στα άκρα της άμυνας ο Μέστο και ο Πράνιτς προβλέπεται να επιστρέψουν δεξιά και αριστερά αντιστοίχως, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Αμπεϊντ στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Εσιέν, με την τρίτη θέση του άξονα να διεκδικείται από τους Λουντ-Λαγό από τη στιγμή που ο Εβανζελίστα μοιάζει πλέον απίθανο να προλάβει. 

Στα δύο άκρα της επίθεσης επίσης οι Καλτσάς και Βιγιαφάνιες έχουν τον πρώτο λόγο.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι, οπότε και θα προκύψουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.