Σαρώνει ο Ολυμπιακός στο Champions League των πιο «καυτών» εδρών!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να βρεθεί στην τελική 20άδα του... Champions League των πιο «καυτών» εδρών! 

Ετοιμος και για το... Champions League των πιο καυτών εδρών είναι ο Ολυμπιακός!

Στην ιστοσελίδα «lebuzz.eurosport.co.uk» (ψηφίζετε εδώ) διεξάγεται ψηφοφορία στην οποία αναμένεται, βάσει ψηφοφορίας, να σχηματιστεί η 20άδα με τις ομάδες που έχουν τις πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο κόσμος ψηφίζει για την ανάδειξη των τριών κορυφαίων ομάδων στα «πέντε μεγάλων» πρωταθλημάτων (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία) αλλά και για τις 20 ομάδες που είναι από χώρες όπως οι Ελλάδα, Σερβία, Τουρκία, Βέλγιο και Ολλανδία, Σουηδία, Σκωτία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ρωσία, Πολωνία και Κροατία.

Από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα θα επιλεχθούν 15 ομάδες, τις οποίες θα πλαισιώσουν άλλες πέντε από τις 20 που συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο (όπου η ψηφοφορία θα διαρκέσει από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή. Τη Δευτέρα θα έχουμε την τελική 20άδα.

Στις 20 ομάδες των άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι πρώτος και με διαφορά!

Πάνω από 8.000 ψήφους έχουν συγκεντρώσει οι «ερυθρόλευκοι», με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να είναι στη δεύτερη θέση με 3.700 ψήφους. 

Οι άλλοι 18 που ακολουθούν κατά την μέχρι τώρα προτίμηση του κόσμου είναι οι εξής: Σέλτικ, Γαλατασαράι, Αγιαξ, Σπάρτακ Μόσχας, Μπενφίκα, Πόρτο, Ρέιντζερς, Φενέρμπαχτσε, Λεχ Πόζναν, Χάμαρμπι, Μπεσίκτας, Φέγενοορντ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αϊντχόφεν, Βασιλεία, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντιναμό Κιέβου, Κλαμπ Μπριζ,