Θέλουν στα 30 εκατ. τη ρήτρα του Λούκας. Πόσα παίρνει ο ΠΑΟΚ…

Να αυξήσει κατά 10 εκατ. ευρώ τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Λούκας Πέρεθ θέλει η Λα Κορούνια, απόφαση που φέρνει χαμόγελα και στον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει κάνει το απόλυτο restart στην καριέρα του, όντας μία από τις φετινές αποκαλύψεις της Primera Division. Στα 14 γκολ έχει φτάσει ήδη ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Ντέπορ, γεγονός που τον έχει κάνει ιδιαίτερα περιζήτητο, τόσο εντός, όσο κι εκτός ιβηρικής. Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ κι Άρσεναλ είναι μερικές μόνο από τις ομάδες που έχουν στα υπόψιν τους τον Λούκας, η ρήτρα του οποίου φτάνει στα 20 εκατ. ευρώ. 

Σύμφωνα ωστόσο με όσα υποστήριξε στέλεχος του γνωστού γραφείου μάνατζερ «Bahia International», επιθυμία των Γαλιθιάνων είναι να αυξήσουν στα 30 εκατ. ευρώ τη ρήτρα του Λούκας, καθώς θεωρούν λίγα τα 20 εκατ. με τα οποία μπορεί αυτή τη στιγμή κάποια ομάδα να τον κάνει δικό της.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι όπως έχει γίνει γνωστό, το ποσοστό μεταπώλησης που κράτησε ο ΠΑΟΚ φτάνει στο 30%, ήτοι μπορεί να καρπωθεί ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 6-10 εκατ. ευρώ!