Ο Σίλβα «έφτιαξε» τους παίκτες του εν όψει ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Στην χθεσινή προπόνηση οι παίκτες έδειχναν πόσο θέλουν να αγωνιστούν στο Σαββατίατικο ντέρμπι και ξεχείλιζαν πάθος, με τον Μάρκο Σίλβα να προσπαθεί να τους αποφορτίσει με την ομιλία του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μην αγχώνονται για τίποτα και να έχουν καθαρό μυαλό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος».

«Συνεχίζουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα και είμαστε αήττητοι. Δεν θέλω να αγχώνεστε για τίποτα. Έχουμε καταφέρει πάρα πολλά φέτος, δεν υπάρχει λόγος να είστε πιεσμένοι και αγχωμένοι. Αυτό που θέλω από εσάς είναι από τη μέση και μπροστά να βγάζετε περισσότερη έμπνευση. Όχι όπως κάνατε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου δεν είχαμε καθόλου έμπνευση».

Ο Μάρκο Σίλβα είναι περήφανος για αυτό που έχει πετύχει φέτος η ομάδα του και είναι δεδομένο πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να το διατηρήσει μέχρι το τέλος. Για τον λόγο αυτό εκτός από την αποφόρτισή θέλησε και να τους «φτιάξει».

«Δείτε την διαφορά στην βαθμολογία. Είμαστε οι καλύτεροι. Να το κρατήσουμε αυτό μέχρι τέλος. Να κερδίσουμε λοιπόν και στο ΟΑΚΑ. Να παραμείνουμε οι καλύτεροι έως το τέλος με νίκες… Έχουμε πετύχει ήδη πολλά, αλλά μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε».