Αρέσει και ο Τζαλμά στην ΑΕΚ

Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα η ΑΕΚ για την ενίσχυση της στα άκρα της επίθεσης φαίνεται πως είναι αυτή του 28χρονο Πορτογάλου, Τζαλμά, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ σε ότι αφορά την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και ειδικά στα άκρα της επίθεσης, εμφανίζεται ο 28χρονος εξτρέμ της τουρκικής Γκεντσλερμπιρλιγκί, Τζαλμά, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Ο Τζαλμά είναι γεννημένος στην Ανγκόλα, ωστόσο «έφτιαξε» το όνομα του αγωνιζόμενος στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μαρίτιμο και έπειτα από 4 γεμάτα έκανε το «άλμα» το 2011, παίρνοντας τη μεταγραφή για την Πόρτο.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στους «Δράκους» και έπειτα από 14 συμμετοχές σε 2 χρόνια, παραχωρήθηκε δανεικός σε Κασίμπασα και Κονιασπόρ τις προηγούμενες δύο σεζόν, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, με την οποία φέτος μετρά 8 γκολ και 6 ασίστ σε 23 αγώνες.

Το συμβόλαιο του ωστόσο με τον τουρκικό σύλλογο λήγει τον Ιούνιο, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.

Η «Ένωση» εμφανίζεται να έχει τον Πορτογάλο εξτρέμ πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της και έτσι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε άμεσα εξελίξεις σε ότι αφορά στην υπόθεσή του.