«Βλέπει» ξανά Καρίγιο

Το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο βρίσκεται και πάλι στη λίστα του Ολυμπιακού. Διαβάστε το ρεπορτάζ του SDNA.

Ο Γκουίντο Καρίγιο αποτέλεσε το περσινό Ανοιξιάτικο μεταγραφικό σήριαλ για τον Ολυμπιακό. Ο τότε άσος της Εστουντιάντες αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την επίθεση όμως παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατόν οι «ερυθρόλευκοι» να κερδίσουν την «μάχη» με την Μονακό με τον Αργεντινό στράικερ να προτιμά το Σαμπιονά και το κοσμοπολίτικο Μονακό. 

Ένα χρόνο μετά οι πληροφορίες θέλουν το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο να επιστρέφει στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός άσος παρά τις 38 συμμετοχές που έχει φέτος με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ (μόλις πέντε γκολ) δεν έχει πείσει και στο «πριγκιπάτο» εξετάζουν το ενδεχόμενο του δανεισμού του με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται στο «παιχνίδι». 

Οι «ερυθρόλευκοι» ως γνωστόν θα επιδιώξουν να ενισχυθούν στην γραμμή κρούσης με τον Σίλβα να θέλει για την νέα σεζόν και μια τρίτη καλή λύση για την γραμμή κρούσης εκτός από τους Ιντέγε και Πουλίδο. Ο Καρίγιο έχει τα στοιχεία του επιθετικού που επιθυμεί ο Μάρκο Σίλβα που βεβαίως παρακολουθεί και άλλες περιπτώσεις για να καταλήξει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καλύτερη δυνατή επιλογή. 

Το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο όμως βρίσκεται και πάλι στην «ερυθρόλευκη» λίστα και από την στιγμή που η Μονακό θα κάνει γνωστό πως το καλοκαίρι θα αναζητήσει νέα ομάδα για τον Αργεντινό τότε ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα ασχοληθεί σοβαρά. 

Πρόκειται για μια υπόθεση που θυμίζει κατά πολύ αυτό που συνέβη με τον Φινμπόγκασον που μπορεί εν τέλει αφού δεν αποκτήθηκε το προπέρσινο καλοκαίρι να ήρθε δανεικός το περσινό χωρίς να πετύχει αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για να επαναληφθεί το σκηνικό με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον Καρίγιο. Δεν πρόκειται βεβαίως για κάποια εύκολη υπόθεση όμως είναι ανοικτή και βρίσκεται στο «τραπέζι» για τους πρωταθλητές Ελλάδας.