Άλλαξε ώρα έναρξης ο τελικός

Στις 20.30 αντί για τις 21.00 θα ξεκινήσει το Σάββατο ο τελικός της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενήμερες οι δύο ομάδες.

Η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε για τηλεοπτικούς λόγους, καθώς όπως προκύπτει θα δείξει το ματς σε μαγνητοσκόπηση η ΕΡΤ (σ.σ. τα δικαιώματα τα έχει ο OTE TV που θα δείξει απευθείας το παιχνίδι). Έτσι αντί για να αρχίσει στις 21.00 ο τελικός του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πάει για τις 20.30. Μάλιστα στις 17.30 την Τετάρτη ενημερώθηκαν σχετικά οι δύο φιναλίστ. Ως γνωστόν την Πέμπτη οι δύο ομάδες θα έχουν Media Day ενώ την Παρασκευή θα είναι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα όπως διέρρευσε πέραν των 30 προσκλήσεων κάθε παίκτης θα μπορεί να έχει μία ακόμα πρόσκληση. Την Πέμπτη θα σταλούν αναλυτικά όλα τα ονόματα όσον αφορά στις προσκλήσεις. Την ίδια ημέρα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα ανακοινώσει τους βοηθούς του Τάσου Σιδηρόπουλου, αλλά και τους δύο επιπρόσθετους. Σύμφωνα με την απόφαση, άπαντες θα πρέπει να είναι διεθνείς. Οι Δαμιανός Ευθυμιάδης και Πολυχρόνης Κωσταράς, είναι οι δυο βοηθοί που παίζουν μαζί του στην Ευρώπη.

Ως τέταρτο, ο Σιδηρόπουλος χρησιμοποιούσε τον Λάζαρο Δημητριάδη, ενώ ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τους επιπρόσθετους βοηθούς που στα τελευταία του ευρωπαϊκά ματς ήταν οι Μιχάλης Κουκουλάκης και Χαράλαμπος Καλογερόπουλος. Διεθνείς είναι και οι Ακρίβος, Γρεβένης, Δημητριάδης, Κούλα Χασάν, Αλεξέας, Καρσιώτης, Τουμπακάρης και Πετρόπουλος.