Αναβολή σημαίνει ματαίωση!

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του Σταύρου Κοντονή για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, στην ΕΠΟ τόνιζαν πως κάτι τέτοιο σημαίνει ματαίωση.

Συγκεκριμένα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε συζητήσεις των τελευταίων ωρών ξεκαθάριζαν ότι η αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αυτόματα σημαίνει ματαίωση της αναμέτρησης.

Όπως όλα δείχνουν ο φετινός τελικός δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αφού βάσει κανονισμού δεν μπορεί να γίνει με άλλα ρόστερ, σε περίπτωση που θα υπήρχε η σκέψη να γίνει τη νέα σεζόν.

Διότι πλέον δεν υπάρχουν στο άμεσο διάστημα διαθέσιμες ημερομηνίες μιας και οι διεθνείς θα πρέπει να φύγουν στις 30 Μαΐου προκειμένου να ενσωματωθούν στις Εθνικές ομάδες τους εν όψει του EURO 2016.

Μάλιστα, στην ΕΠΟ διακωμωδούσαν την κατάσταση και έλεγαν ότι η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η 4η Ιουνίου αφού υπάρχουν και οι αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Επομένως από τη στιγμή που ο τελικός δεν θα γίνει το Σάββατο (7/5) δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ημερομηνία ως τις 30 Μαϊου, που πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εγχώριες διοργανώσεις.

Δεν τίθεται θέμα Grexit

Ή εξέλιξη αυτή πάντως, δεν σημαίνει ότι ξαναβάζει στην ατζέντα θέμα Grexit. Αυτό το σενάριο θα πρέπει να αποκλειστεί, διότι ο Σταύρος Κοντονής δεν παρεμβαίνει διακόπτοντας την διοργάνωση, αλλά την αναβάλλει για λόγους ασφαλείας, λόγω των κινητοποιήσεων στην Αθήνα.