Ο Φέισα στέλνει “Μίλι” στη Μπενφίκα!

Ο Πάουλο Σόουζα θέλει τον Φέισα στην Φιορεντίνα, ο Ρούι Βιτόρια δεν θέλει να φύγει ο Σέρβος αλλά εάν πωληθεί τότε ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι ο επόμενος.

Μπήκαν στα ταμεία των «αετών» 35 εκατ. «ζεστά». Ο Ρενάτο Σάντσες πωλήθηκε στην Μπάγερν και δεν αποκλείεται με τα μπόνους κάποια στιγμή να μπουν άλλα 45 εκατ. (αυτό είναι το deal ανάμεσα στους δύο συλλόγους). Η Μπενφίκα έχει όμως και Σάμαρη και Φέισα. Σωστά; Για την ώρα ναι.

Ο Πάουλο Σόουζα θέλει τον Λιούμπομιρ Φέισα (ναι τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού) στην Φιορεντίνα η οποία πιέζει την διοίκηση της Μπενφίκα. Η συμφωνία κατά πάσα πιθανότητα να είχε κλείσει ήδη αλλά ο τεχνικός των «αετών», Ρούι Βιτόρια δείχνει αρνητικός στο να χάσει τον Σέρβο μέσο από το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. «Ο Λιούμπο έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε για το κέντρο μας».

Ομως ουδείς αναντικατάστατος. Οπως ο Ολυμπιακός αναπλήρωσε τον Φέισα με τον Σάμαρη (και μετά με τον Μιλιβόγεβιτς) έτσι και η Μπενφίκα αναπλήρωσε τον Μάτιτς με τον Φέισα και με τον Σάμαρη και πιθανόν ν' αντικαταστήσει τον Φέισα με τον Μιλιβόγεβιτς.

Ναι, ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακός είναι μέσα στους τρεις χαφ που έχει ξεχωρίσει η Μπενφίκα για ν' αντικαταστήσει τον Φέισα εάν τελικά πουληθεί στην Φιορεντίνα. Και πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό το... γαϊτανάκι των αμυντικών χαφ παίζει ο Σέρβος μεγαλο-ατζέντης Φάλι Ραμαντάνι. Ο άνθρωπος δηλαδή που δουλεύει εδώ και χρόνια με τον Ολυμπιακό και είχε κάνει το deal με τον Φέισα στην Μπενφίκα.

Εδω και κάποιο διάστημα έχει ως πελάτη και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και είναι πολύ πιθανό ο Σέρβος να βρίσκεται πίσω από αυτό το γαϊτανάκι εκατομμυρίων. Δηλαδή ο Φέισα να πάει στη Φιορεντίνα και ο Μιλιβόγεβιτς στην Μπενφίκα. Κι αν μη τι άλλο οι Πορτογάλοι μπορούν να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Ολυμπιακό μετά το ζεστό χρήμα που έχει μπει στα ταμεία από τον Ρενάτο Σάντσες αλλά και τα λεφτά που αναμένεται να μπουν από τον Φέισα (εάν τελικά πωληθεί). 

Ωστόσο ο Μιλιβόγεβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Θυμίζουμε πως πέρσι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός αρνήθηκε αρκετά εκατ. ευρώ από την Φενέρ για τον Σέρβο μέσο όμως τα δεδομένα ήταν διαφορετικά (ο «Μίλι είχε και διαφορετικό ατζέντη τον Κριστόφ Ενροτό). Αν μη τι άλλο οι αξιώσεις των ερυθρολεύκων» για τον Μιλιβόγεβιτς πιθανότατα να έχουν αυξηθεί, μιας και ο Σέρβος έκανε μια εξίσου εντυπωσιακή σεζόν ενώ... αναβαθμίστηκε και σε ρόλο αρχηγού. Φυσικά θα παίξουν ρόλο και οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος απολαμβάνει την ζωή στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό...