Με Τζιόλη και Βίτορ ο ΠΑΟΚ

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ίβιτς θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Τζιόλη, που εξέτισε την ποινή του και τον Βίτορ, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μια μέρα αποθεραπεία, μια μέρα προετοιμασία και πάλι στο γήπεδο. Αυτό είναι το πρόγραμμα των Play Offs κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει ξανά τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι χωρίς κόσμο.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ο Βλάνταν Ίβιτς προσπάθησε ν’ αποφορτίσει τους παίκτες του με 5-2 κι ένα είδος foot basket, ενώ η συνέχεια ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσομοίωση του αγώνα της Πέμπτης (26.05, 18:15).

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε προθέρμανση με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ οι Μυστακίδης, Ζάιρο έμειναν στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ίβιτς για το ματς με τον Πανιώνιο είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Βίτορ, Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Αντόνις, Πέλκας, Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.