«Τρεμουλινάς στην Παρί, εναλλακτική ο Μαζουακού»

Μια γνωστή ιστορία το τελευταίο διάστημα «ξαναζεσταίνουν» τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία την Τετάρτη αναφέρουν ότι ο Μπενουά Τρεμουλινάς είναι κοντά στη μεταγραφή του στην Παρί, εμπλέκοντας παράλληλα και τον Αρτούρ Μαζουακού.

Η Παρί είχε εκφράσει πρόσφατα το ενδιαφέρον της για τον 30χρονο μπακ της Σεβίλλης, Μπενουά Τρεμουλινάς, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται να ατόνησε το τελευταίο διάστημα. Την Τετάρτη όμως, δύο ισπανικά μέσα, αρχικά ο ραδιοφνικός σταθμός Cadena Ser και έπειτα η μαδριλένικη εφημερίδα AS αναφέρουν ότι οι Παριζιάνοι όχι μόνο δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού, αλλά βρίσκονται κοντά στο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Τα ισπανικά ρεπορτάζ αναδημοσιεύτηκαν φυσικά και στη Γαλλία, με τους συμπατριώτες του Μαζουακού να τονίζουν αντίστοιχα ότι αν τελικώς δεν προχωρήσει η υπόθεση για οποιοδήποτε λόγο, η Παρί έχει πάντα stand by άλλες δύο περιπτώσεις: τον 23χρονο μπακ της Λιλ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τον ένα χρόνο νεαρότερο αμυντικό του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί κατά καιρούς σε σενάρια που αφορούν στους νταμπλούχους Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαζουακού είναι ένας από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός προσπαθεί επί της ουσίας να ξεφορτωθεί, αφού δεν έχει ικανοποιήσει ούτε τον Σίλβα ούτε τη διοίκηση με την γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά του. Και θα ήταν μάλλον ευχής έργον για τους «ερυθρόλευκους» αν έφτανε σύντομα κάποια αξιόλογη πρόταση...