Ανακοίνωσε το τέλος ο Πέτριτς!

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο Μλάντεν Πέτριτς μέσω του Facebook! «Θα μου λείψετε εσείς και το ποδόσφαιρο», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κροάτης επιθετικός, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει!

Ο Μλάντεν Πέτριτς μετά από μία «γεμάτη» καριέρα αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους! 

Ο 35χρονος επιθετικός μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ανακοίνωσε το «αντίο» στους αγωνιστικούς χώρους ευχαριστώντας τον Αντρέα Στραματσόνι για την πρόταση που του έκανε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό! 

Ο Μλάντεν Πέτριτς στην διάρκεια της πλούσιας καριέρας του αγωνίστηκε σε Βασιλεία, Γκρασχόπερς, Ντόρτμουντ, Αμβούργο, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό το 2014.

Ο Κροάτης κατάφερε να κερδίσει μία θέση στις καρδιές των οπαδών του «τριφυλλιού» και σίγουρα είναι ένας από τους παίκτες που οι φίλοι των «πράσινων» θα θυμούνται με ευχάριστες αναμνήσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Μλάντεν Πέτριτς: 

«Κάποιες φορές μία φωτογραφία λέει περισσότερα από χίλιες λέξεις... Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να πω κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο πονάει, αλλά αύριο (29/5) θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο. Θέλω να πω ευχαριστώ στον προπονητή μου, Αντρέα Στραματσόνι, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και την πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά έπειτα από 19 χρόνια ως επαγγελματίας ήρθε η ώρα να πω αντίο!!! Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη γυναίκα μου, Δέσποινα Πέτριτς, που ήταν στο πλευρό μου και με υποστήριξε τα τελευταία 13 χρόνια! Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου και όλους τους οπαδούς για τις αξέχαστες στιγμές. Θα μου λείψετε εσείς και το όμορφο παιχνίδι!!».

Sometimes a picture says more than a thousand words... But in this case i have to say something.. Doesn't matter how... Posted by Mladen Petrić on Saturday, 28 May 2016