'Εκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Σάχοφ! (vids)

Το δημοσίευμα από την Ουκρανία που στέλνει τον Εβγέν Σάχοφ στον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται, αφού ο 26χρονος μέσος έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια με τον Δικέφαλο του Βορρά!

Ανοιχτό δίαυλο με την Ντνίπρο φαίνεται ότι έχει ο ΠΑΟΚ, αφού τα ουκρανικά δημοσιεύματα που φέρνουν τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι κοντά και σε δεύτερο παίκτη από την ομάδα από τον Δνίπειρο, επαληθεύονται.

Η ιστοσελίδα fcdnipro.com που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ντνίπρο αναφέρει ότι ο 26χρονος Ουκρανός μέσος της Ντνίπρο, Εβγέν Σάχοφ αναμένεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Λέο Μάτος και να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ και οι πληροφορίες αναφέρουν οι δύο πλευρές έχουν δώσει ήδη τα χέρια!

Ο 26χρονος μέσος (γεννηθείς στις 30 Νοεμβρίου του 1990) είναι διεθνής με όλες τις μικρές ουκρανικές εθνικές, κλήθηκε στην προεπιλογή για το Euro και φέτος αγωνίστηκε 16 φορές με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ.

Το καλό του πόδι είναι το αριστερό, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως οκτάρι, αλλά και ως δεκάρι,  το ύψος του (1,87) είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει, ενώ το συμβόλαιο του Ουκρανού μέσου λήγει στις 30 Ιουνίου, κάτι που αποδείχθηκε καταλυτικό για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες μιλάνε για συμφωνία τριών ετών, με τον Σάχοφ να έρχεται ως ελεύθερος από την Ντνίπρο...

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τον παίκτη που έκλεισε ο ΠΑΟΚ