«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ντ' Αλεσάντρο»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ της Αταλάντα, Μάρκο Ντ' Αλεσάντρο!

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αντρέα Στραματσόνι να κοιτάζει εκεί που ξέρει καλύτερα, την Ιταλία.

Πρώτος στόχος της ομάδας φαντάζει εδώ και λίγες μέρες ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ εμπλέκουν ένα ακόμη όνομα για την επίθεση. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» υποστηρίζει πως το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ, Μάρκο Ντ' Αλεσάντρο!

Ο ύψους 1,73 μεσοεπιθετικός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Στραματσόνι, κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στην ομάδα νέων της Ρόμα και φέτος, με την Αταλάντα, μέτρησε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύλλογος από το Μπέργκαμο δείχνει διατεθειμένος να περιμένει την άποψη του νέου προπονητή, ο οποίος θα κρίνει την παραμονή ή την αποχώρηση του Ντ' Αλεσάντρο από την ομάδα.

Παράλληλα, τονίζεται πως αυτήν τη στιγμή, ο Αντρέα Ρισπόλι της Παλέρμο δεν εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.