«Μέσα» οι Φιγκέιρας, Γιαννιώτας την Κυριακή

Με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας να ξεπερνά το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα και να μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της Κυριακής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Δουλειά στην τακτική και πάλι από τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα προπονήθηκε την Κυριακή ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος το τελευταίο διήμερο ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη γάμπα. Στο πρόγραμμα μετείχε επίσης και ο Γιαννιώτας ο οποίος ήταν εμπύρετος μέχρι το Σάββατο. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ολοκλήρωσε την κυριακάτικη προπόνηση λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους, αφού ο Βίκτορ προτίμησε να μην τον ταλαιπωρήσει περισσότερο όταν άρχισε να βρέχει στο Λάνγκενφελντ.

Όσον αφορά στα της προπόνησης, ο Βίκτορ δούλεψε και πάλι στην τακτική και το 4-2-3-1, βάζοντας τους παίκτες του να παίξουν «διπλά» σε μικρό χώρο δίνοντας εντολές για ένταση στο παιχνίδι τους και γρήγορες κινήσεις.

Από Δευτέρα μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς που επιστρέφουν, τους Μανιάτη, Ντα Κόστα, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού κόντρα στη Χορν στο γήπεδο του Axams.