Προσλαμβάνει Έλληνες στη Νότιγχαμ ο Μαρινάκης!

Σπουδαία κίνηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που προσλαμβάνει Έλληνες υπαλλήλους στη Νότιγχαμ εν μέσω κρίσης – Το SDNA αποκαλύπτει την πρώτη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του Ολυμπιακού για την αγορά της Φόρεστ

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν πλέον για την οριστικοποίηση της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τα δημοσιεύματα πλέον στην Αγγλία να θεωρούν κλεισμένο το deal και να αναφέρονται στα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις – κλειδιά στον αγγλικό σύλλογο. Πριν από μερικές μέρες, στις σελίδες των αγγλικών εφημερίδων φιλοξενήθηκε το όνομα του Γιάννη Βρέντζου, χθες ήταν η σειρά του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αφιερώνει πολύ σημαντικό χρόνο για τη διευθέτηση και των τελευταίων λεπτομερειών του μεγάλου deal και μάλιστα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία κίνηση, που μόνο ως σπουδαία μπορεί να χαρακτηριστεί.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το SDNA, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για την αγορά της Νότιγχαμ, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, όπου και παραδέχτηκε την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ωστόσο, το γεγονός που προκάλεσε αίσθηση σε όλους τους παρευρισκόμενους ήταν η εξαγγελία του προέδρου του Ολυμπιακού για πρόσληψη Ελλήνων υπαλλήλων στον αγγλικό σύλλογο, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει ο ίδιος, με κάθε δυνατό τρόπο, στην καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μάλιστα, ζήτησε και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που αναζητούν εργασία να στείλουν βιογραφικό (με απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Proficiency).

Σύμφωνα με την πρόσκληση που απηύθηνε ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ, τα βιογραφικά που θα σταλούν από Έλληνες θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο και ανάλογα με τις ανάγκες που χρειάζεται να καλύψει η Νότιγχαμ θα προσληφθούν οι πλέον κατάλληλοι υποψήφιοι.

Στο συνέδριο της Θύρας 7, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστήριξε ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φόρεστ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Την επομένη της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, είχε κυριαρχήσει στα media η εξαγγελία του προέδρου του Ολυμπιακού για κατασκευή ενός «ερυθρόλευκου» αθλητικού πάρκου γύρω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (με την ανέγερση κολυμβητηρίου και κλειστού γυμναστηρίου), ωστόσο όσα συζητήθηκαν για την εξαγορά της Νότιγχαμ (και τα οποία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το SDNA) συνοδεύονται από εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.

Άλλωστε, σε μια εποχή που η Ελλάδα μαστίζεται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης κάθε κίνηση που ανοίγει έστω και μία θέση εργασίας για οποιονδήποτε συμπατριώτη μας, μόνο θετικά μπορεί να σχολιαστεί.