Καθ' οδόν ο Ιμπάρμπο, υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Πλήρης επιβεβαίωση για την άφιξη του Βίκτορ Ιμπάρμπο από τον ατζέντη του παίκτη που βρίσκεται στο... δρόμο για την Αθήνα και την Τετάρτη περνάει ιατρικά και υπογράφει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Το SDNA αποκάλυψε ότι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αποτελεί το βασικότερο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού και η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών για τη μετακίνησή του στο Τριφύλλι βαίνει σε φάση οριστικής υλοποίησης. 

 
Ο Κολομβιανός άσος βρίσκεται καθ' οδόν για την Αθήνα (για την ακρίβεια η αφιξή του στη χώρα μας είναι θέμα ωρών) και οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι την Τετάρτη το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. 
 
Αντιθέτως, η άφιξη του Γουακάσο στη χώρα μας προβλέπεται να καθυστερήσει 2-3 μέρες εξαιτίας του ότι η Ρούμπιν Καζάν δεν έχει δώσει ακόμα στον παίκτη το επίσημο έγγραφο της ελευθερίας του, αν και έχει συμφωνήσει πλήρως για τους όρους αποδέσμευσής του.
 
Επιστρέφοντας στο θέμα του Ιμπάρμπο, η κολομβιανή έκδοση της εφημερίδας "AS" ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ότι "ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Νασιονάλ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να σφραγίσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, σε πρώτη φάση με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.
Ατομο πολύ κοντά στον διεθνή Κολομβιανό παίκτη επιβεβαίωσε ότι την Τετάρτη θα κλείσει το deal και δήλωσε: «Σήμερα που μιλάμε δεν έχει υπογραφεί τίποτα,  αλλά με την άφιξη του Ιμπάρμπο στην Ελλάδα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία την Τετάρτη".
 
Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι "ο Ιμπάρμο που έπαιξε το πρώτο εξάμηνο του 2016 στην Ατλέτικο Νασιονάλ αλλά τα δικαιώματά του ανήκουν στην Κάλιαρι, θα είναι ο πρώτος Κολομβιανός παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του ελληνικού ποδοσφαίρου και βασικός ανταγωνιστής του Ολυμπιακού, που έχει στις τάξεις του τον Φελίπε Πάρντο και είχε στο παρελθόν άλλους δύο Κολομβιανούς, τον Χόρχε Μπερμούδες και τον Χουάν Πάμπλο Πίνο".