To παλεύει για Φλέτσερ η ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της Ένωσης εξακολουθούν να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Στίβεν Φλέτσερ, αλλά εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Ο Στίβεν Φλέτσερ είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στα αγωνιστικά «θέλω» του Κετσπάγια και αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του Σκωτσέζου ποδοσφαιριστή εδώ και καιρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον οι επαφές έχουν ενταθεί με στόχο οι «κιτρινόμαυροι» να πείσουν τον Σκωτσέζο επιθετικό για να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου. Μπορεί ο Φλέτσερ να είναι μία δύσκολη υπόθεση, ωστόσο όχι και ακατόρθωτη. Από την ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν το θέμα του επιθετικού άμεσα και γι΄ αυτό τον λόγο έχουν κρατήσει... ζεστό τον Ιμπραΐμα Μπαλντέ, ενώ εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών που έχουν προταθεί.

Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες έχει προταθεί και ο Ρομάν Ζοζούλια, ο οποίος προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής το θέμα δεν έχει προχωρήσει και στην ΑΕΚ δεν έχουν εξετάσει με λεπτομέρειες την περίπτωσή του.

Πάντως για να μπει η ΑΕΚ στη διαδικασία να ασχοληθεί με τον Ζοζούλια θα πρέπει οι μάνατζέρ του να της παρουσιάσουν έγγραφο από την ομοσπονδία της Ουκρανίας, το οποίο θα διαβεβαιώνει την Ένωση ότι δεν αποτελεί πρόβλημα η «καμπάνα» αποκλεισμού που έχει ο παίκτης μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.