Ήττα του Παναιτωλικού από τη Φιορεντίνα

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Φιορεντίνα σε φιλικό των δύο ομάδων επί ιταλικού εδάφους, με τον Μάουρο Σάρατε να σκοράρει δις για τους "βιόλα".

Με τον Μάουρο Σάρατε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και να κρινει τον τελικό νικητή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, η Φιορεντίνα έφτασε σε μία άνετη επικράτηση με 3-0 επί του Παναιτωλικού, σε φιλικό ματς των δύο ομάδων στο Βαλ ντι Φάσα.

Ο Αργεντινός στράικερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα μόλις στο 4' όταν έκανε ωραίο κοντρόλ με το στήθος και κατόπιν νίκησε με δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής τον Κυριακίδη ενώ στο 24' έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του, εκτελώντας αυτή τη φορά με το αριστερό τον Έλληνα γκολκίπερ, και πάλι μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο ο Πάουλα Σόουζα όσο και ο Γιάννης Ματζουράκης έκαναν αρκετές αλλαγές, με την ομάδα της Φλωρεντίας να εξακολουθεί ωστόσο να ελέγχει τον ρυθμό και τελικά να φτάνει και σε ένα τρίτο γκολ στο 77' με τον Τζουζέπε Ρόσι.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Σόουζα): Λετσερίνι, Ζιλμπέρτο, Γκονσάλο, Αστόρι, Αλόνσο, Ντιακατέ, Σκετίνο, Κιέζα, Σάρατε, Χάτζι, Μπάες

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κούσας, Μπάκε, Παπάζογλου, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρόσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Χαντάκιας, Ουάρντα