Πρόεδρος Ρόμα: «Πιέζει ο Ολυμπιακός να πουλήσουμε τον Μανωλά»

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός πιέζει τους Ιταλούς να πουλήσουν τον Κώστα Μανωλά για να πάρει χρήματα.

Ο ισχυρός άνδρας των «τζιαλορόσι» μίλησε σε ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό για θέματα που αφορούν την ομάδα και τις φήμες που ακούγονται για παίκτες που θα αποκτηθούν και άλλους που θα αποχωρήσουν. 

Όπως είναι φυσικό, ο Παλότα ρωτήθηκε και για τον Μανωλά, καθώς ο διεθνής Έλληνας αμυντικός είναι στο στόχαστρο άλλων ευρωπαϊκών ομάδων και ο ίδιος φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την «αιώνια πόλη». 
«Ο Μανωλάς έχει συμβόλαιο και είναι ευτυχισμένος εδώ. Για ποιο λόγο να φύγει; Ούτε μας ζήτησε αύξηση όπως έχει γραφτεί. Όλα όσαο ακούγονται, περί πρότασης από την Τσέλσι και άλλα, είναι φανταστικά δημοσιεύματα εφημερίδων που θέλουν να πουλήσουν. Μόνο ο Ολυμπιακός πιέζει κάθε μέρα για αυτή την ιστορία, διότι  αν πουληθεί, θα πάρει μέρος των χρημάτων» είπε χαρακτηριστικά ο Παλότα αναφερόμενος στο ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούν οι «ερυθρόλευκοι» για τον ποδοσφαιριστή.