«Η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη με την πρόταση»

Νωρίτερα δημοσίευμα έκανε λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στην αμερικανική Κάνσας Σίτι για τον 25χρονο Άγγλο επιθετικό, Ντομ Ντόιερ, ωστόσο λίγες ώρες μετά ο προπονητής του συλλόγου αποκάλυψε ότι αυτή έχει ήδη απορριφθεί.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με το αμερικανικό goal.com οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψος  2,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντομ Ντόιερ της Κάνσας Σίτι.

Μιλώντας στον αμερικανικό Τύπο, ο τεχνικός της Κάνσας Σίτι, Πίτερ Βερμς, επιβεβαίωσε την ύπαρξη πρότασης, ωστόσο τόνισε ότι αυτή έχει ήδη απορριφθεί από τη διοίκηση του συλλόγου: «Τέτοιου είδους υποθέσεις είναι αρκετά περίπλοκες, τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ποδοσφαιριστή. Όλοι πρέπει να είναι απόλυτα σύμφωνοι με μια πιθανή συμφωνία. Και αυτή τη στιγμή εγώ μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη με την πρόταση που έχει γίνει. Οπότε είναι απλό: σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε τις επαφές. Ακούσαμε ότι είχαν να πουν από την πλευρά τους, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι».