«Ο Τζούτζακ πάει Ολυμπιακό εάν τα βρουν οι ομάδες»

Ο ατζέντης του 29χρονου Ούγγρου άσου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και επισήμανε πως εάν οι πρωταθλητές Ελλάδας τα βρουν με την ομάδα του Τζούτζακ, εκείνος πιάνει Λιμάνι!

Ο Ζόζεφ Βοροσμπαράνι επισήμανε αναφορικά με την περίπτωση του διεθνούς Ούγγρου εξτρέμ της Μπούρσασπορ: «Ο Ολυμπιακός για τον Τζούτζακ ταιριάζει απόλυτα ως επιλογή. Από κάθε άποψη. Είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά της και κάθε χρόνο μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου... μάχεται για το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας και εάν τα βρουν οι δύο σύλλογοι οι Τζούτζακ θα πάει Ολυμπιακό. Πρώτα όμως θα πρέπει να υπάρξει deal με την ομάδα του. Η παραμονή του Μπάλας στην Ευρώπη είναι κάτι πολύ σημαντικό γι' αυτόν». 

Για τον Μπάλας Τζούτζακ υπάρχει ενδιαφέρον και από αλλού στην Ευρώπη όμως στην περίπτωση που δεν μπορέσει να βρει ένα συμβόλαιο που θα τον καλύπτει σκέφτεται και την επιλογή αραβικών ομάδων. Η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει πάντως ότι εκτός από τον Ολυμπιακό έχουν κινηθεί για την απόκτησή του σύλλογοι από Ιταλία και Γερμανία. Επίσης ο Ζόζεφ τόνισε πως είναι εφικτή και η επιλογή του ετήσιου δανεισμού με οψιόν αγοράς.