«Μέχρι και 4.5 εκατ. για Γκονζάλες ο Ολυμπιακός»

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κοσταρικανού στόπερ της Παλέρμο, Τζιανκάρλο Γκονζάλες, ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μεταγραφική ρελάνς τον Αύγουστο και μια από τις θέσεις που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «calciomercato.it», ένας από τους στόπερ που όχι απλά ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τον οποίο ετοιμάζουν πρόταση που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4,5 εκατ. ευρώ είναι ο Κοσταρικανός, Τζιανκάρλο Γκονζάλες, της Παλέρμο.

Σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, ο 28χρονος αμυντικός έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο της Σικελίας και ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παρακολουθεί πιο ζεστά από κάθε άλλη την περίπτωσή του στην παρούσα φάση.

Αγωνίζεται στην Παλέρμο από το 2014, νωρίτερα είχε περάσει από τα πρωταθλήματα των ΗΠΑ, Νορβηγίας και της Κόστα Ρίκας, ενώ είναι και 50 φορές διεθνής. Την περασμένη σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 2 γκολ στη Serie A με τους «αετούς».