Ολυμπιακός: Τα βρήκε με Ντζούντζακ, τα λέει με Μπούρσασπορ

Κοντά στην απόκτηση του Ούγγρου επιθετικού Μπάλαζ Ντζούντζακ φαίνεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Το όνομα του διεθνούς στράικερ έχει έρθει τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο για την επίθεση του Ολυμπιακού και η υπόθεσή του φέρεται να είναι αρκετά προχωρημένη. 

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές εμφανίζονται να τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη όπως αναφέρει η «Live Sport» και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία και με τη Μπούρσασπορ. 

Το ενδιαφέρον άλλωστε για τον Ντζούντζακ επιβεβαίωσε κι ο μάνατζερ του παίκτη, Γιόζεφ Βοροσμπαράνι δηλώνοντας πως: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μας ικανοποιεί σε κάθε τομέα. Το ενδιαφέρον της είναι πραγματικό, αλλά πρέπει πρώτα να τα βρει με το κλαμπ». 

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αλί Αΐ, ανέφερε ότι: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις εδώ και 3-4 ημέρες με το μάνατζερ του Ντζούντζακ. Έχουμε φτάσει μέχρι ενός σημείου (προς τη συμφωνία). Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα την έχουμε πετύχει.» δήλωσε ο Τούρκος παράγοντας για να προσθέσει «δεν θέλω να μιλήσω για ποσά, θα κοιτάξουμε όμως να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Το Σάββατο ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα το έχουμε κανονίσει.»