Συνεχίζει να μην σκοράρει ο Ηρακλής

Σε ένα ακόμα ματς, το τρίτο συνεχόμενο, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να σκοράρει με το 0-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Θέμα με την επίθεση έχει ο Ηρακλής και αυτό φαίνεται από φιλικό σε φιλικό. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου για τρίτο συνεχόμενο ματς δεν μπόρεσε να σκοράρει μένοντας στο 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Οι «κυανόλευκοι» προβλημάτισαν για ακόμα μία φορά, καθώς είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Σήμερα πάντως θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του Περόνε που στο 37' είδε το δοκάρι του Γιακουμή να του κόβει το δρόμο προς το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν κακό μετά και τις πολλές αλλαγές, με τον Αγροτικό να χάνει την πιο σημαντική ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 58' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Περνίς νίκησε το Γκέσιο και κράτησε το τελικό 0-0.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής (64′ Γουναρίδης), Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Τάι (61′ Χατζής), Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Γκέσιος (63′ Φελίπε), Δεινόπαπας, Πάτο (46′ Παπαδημητρίου)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (63′ Αμαραντίδης), Μπαρτολίνι (74′ Τσότρας), Ζιαμπάρης (63′ Ρούσσος), Στάμου, Ιντζόγλου (40′ Αγγελόπουλος), Λεοζίνιο (85′ Δούμτσιος), Κυριακίδης, Πασάς (44′ Μπαρρέτας, 85′ Μπικιάρης), Περόνε