Οι τελικές αποφάσεις για Σαμπά, Εμποκού και Τσιντώτα

Τρεις ημέρες πριν εκπνέσει η μεταγραφική περίοδος και στον Παναθηναϊκό καλούνται να κλείσουν μια σειρά από ανοιχτά μέτωπα.

ΣΤΟΠΕΡ: Ο Κονγκολέζος Κρίστοφερ Σάμπα παραμένει σε πρώτο πλάνο, περιμένοντας την απάντησή του. Εάν δεν είναι θετική τότε είτε θα επιστρέψουν στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, είτε θα μείνουν με τις υπάρχουσες λύσεις.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Για τον συμπατριώτη του Σαμπά, Πολ Ζοσέ Εμποκού όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αν «ελαφρύνει» το μπάτζετ από την πώληση των Κλωναρίδη και Αμπέντ, αλλά και την αποδέσμευση τουλάχιστον, των Εσιέν και Ταυλαρίδη. Ο Γκανέζος λέγεται ότι θα υπογράψει την αποδέσμευσή του αύριο (Δευτέρα).

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Στις επιλογές είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Ουσιαστικά ο 23χρονος τερματοφύλακας –που φέτος ήταν εντυπωσιακός με τον Λεβαδειακό με αποκορύφωμα ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου κατέβασε ρολά- θα αποκτηθεί εφόσον ο Στραματσόνι ανάψει το πράσινο φως. Αν γίνει αυτό, ο νεαρός πορτιέρε θα έρθει ως δεύτερη ουσιαστικά –και ενεργή- λύση, πίσω από τον Λουκ Στιλ.