Γκονζάλο Πασιένσια ο δεύτερος επιθετικός!

Ο 22χρονος Πορτογάλος της Πόρτο Γκονζάλο Πασιένσα είναι όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος επιθετικός που φέρνει ο Ολυμπιακός για να κλείσει την τριάδα μαζί με τον Ιντέγε και έναν εκ των Καρντόσο ή Κουράνι, ανάλογα με το πώς θα πάνε δηλαδή οι διαπραγματεύσεις με την Τρανμπζονσπορ για τον Παραγουανό φορ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που ήρθαν πριν λίγη ώρα από την Πορτογαλία ο Γκονζάλο Πασιένσα φεύγει από την Πόρτο και έρχεται με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τους πρωταθλητές επιθετικά. 

Ο Πασιένσα ήταν με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του στο Ρίο, συμπαίκτης με τον Αντρέ Μάρτινς. Έτσι όπως όλα δείχνουν την προτελευταία μέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός θα εντάξει στο δυναμικό του τόσο τον Μπρούνο Βιάννα και τον Πασιένσα όσο και έναν εκ των Καρντόσο ή Κουράνι μαζί με το «6αρι» που φαίνεται πως έχει κλείσει για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο για την περίπτωση της πώλησης του Μιλιβόγεβιτς.

Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε πέρυσι στην Ακαδέμικα μετρώντας 27 συμμετοχές και 3 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο με την πρώτη ομάδα της Πόρτο έχει προλάβει να αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι της Πριμέιρα Λίγκα τη σεζόν 2014-15, όπου στη Β' ομάδα μέτρησε 16 συμμετοχές (9 γκολ). Με την Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας πάντως στο Ρίο σημείωσε τρία τέρματα σε τέσσερις αγώνες.