"Σεφτέ" ο Ρινάλντι στο φιλικό με τους Νέους

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 σε σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα φιλικό στο Κορωπί με την ομάδα Νέων με δύο ασίστ του Λέτο και γκολ των Ρινάλντι και Βιγιαφάνιες.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα αλλά και απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Μπουμάλ και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμα τους, ενώ Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ και Ιβανόφ απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Σε ό,τι αφορά στο ματς των «πράσινων» με την Κ20 που έγινε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», είχε διάρκεια μια ώρα και έληξε με 2-0. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι προηγήθηκε, με σουτ του Ρινάλντι μετά από ασίστ του Λέτο στο 29ο λεπτό, ενώ ο Βιγιαφάνιες μετά από νέα ασίστ του Λέτο στο 50' έκανε το 2-0. Παράλληλα, στο τέλος του αγώνα, ο Λέτο είχε και δοκάρι.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος Ο. (30' Κοτσόλης), Κουτρουμπής (30' Ευαγγέλου), Μολέντο (30' Μέστο), Ρέις, Βλαχοδήμος Π. (30' Ιμπάρμπο), Χουχούμης, Ζέκα (42' Στάικος), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι. 

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα.