«Γυρίζουμε σελίδα, συγκεντρωνόμαστε στη Θέλτα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι είπε στους ποδοσφαιριστές τους να μάθουν από τα λάθη τους στο Αγρίνιο και να επικεντρωθούν στο ματς του Βίγκο.

Ο Παναθηναϊκός άφησε τους πρώτους του βαθμούς απέναντι στον Παναιτωλικό. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Αντρέα Στραματσόνι έριξε το βάρος στα λάθη της ομάδας του και παρότι έκανε λόγο για άλλους παράγοντες που στέρησαν το γκολ, τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να πάρουν το μάθημά τους και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

«Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε στο αποψινό παιχνίδι. Έπρεπε να νικήσουμε και δεν το κάναμε. Πρέπει να πάρουμε το μάθημα μας και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε στο πρώτο μέρος, χάσαμε ευκαιρίες που έπρεπε να τις κάνουμε γκολ. Υπήρχαν και άλλοι παράγοντες που μας στέρησαν το γκολ αλλά εμείς πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να συγκεντρωθούμε για το ματς στο Βίγκο», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Το πρωί της Κυριακής στο Κορωπί ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε και αρκετά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές του, μιλώντας στον καθένα ατομικά για τα λάθη του και για το τι πρέπει να αλλάξουν.