Με τρία στόπερ και Βιγιαφάνιες η 11αδα με Θέλτα!

Με τον Λούκας Βιγιαφάνιες στην αρχική 11αδα θα παραταχθεί στο «Μπαλαΐδος» ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Θέλτα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League σήμερα το βράδυ (20:00). Με τρία στόπερ στην άμυνα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε με τους ποδοσφαριστές του το μεσημέρι της Πέμπτης και τους ενημέρωσε για την 11αδα που θα παρατάξει στο αποψινό παιχνίδι με την Θέλτα.

Ο Ιταλός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ επιστρέφει η τριπλέτα στα στόπερ με Κουτρουμπή, Σάμπα και Μολέντο.

Συγκεκριμένα ο «Στράμα» επέλεξε τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια, δεξί στόπερ τον Κουτρουμπή, αριστερό στόπερ τον Μολέντο και στο κέντρο της άμυνας τον Σάμπα. Δεξί φουλ μπακ ο Κουλιμπαλί και αριστερά στον αντίστοιχο ρόλο ο Λουντ. Ζέκα και Λεντέσμα τα κεντρικά χαφ και μπροστά τους οι Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Να τονίσουμε ότι σε φάση επίθεσης των «πρασίνων», οι Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες θα ανοίγονται στα άκρα της επίθεσης, με τον Κολομβιανό να πηγαίνει στα δεξιά και τον Αργεντινό αριστερά.