«Είμαι ευχαριστημένος από τους φορ»

Ο Ίβιτς θέλησε, για άλλη μια φορά, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σ’ ότι αφορά το θέμα του σέντερ φορ, που παραμένει ψηλά στην ατζέντα της ΠΑΟΚτσήδικης κοινωνίας. 

Για τη νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς: «Σίγουρα βοήθησε για ψυχολογικούς λόγους η νίκη επί της Σλόβαν. Πήραμε μια νίκη, κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα, αν και μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όχι τόσο καλά. Δεχθήκαμε γρήγορα γκολ, αλλά ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα. Ήταν μοιρασμένο το πρώτο μέρος, στο δεύτερο ο αντίπαλος ήταν πιο πιεστικός από εμάς, βάλαμε εμείς ένα γκολ αλλά είχαμε δυο ευκαιρίες ακόμα. Πιστεύω αυτή η νίκη θα μας ανεβάσει και θα είμαστε πιο καλά μετά από αυτό το τρίποντο που κάναμε».

«Με την Ξάνθη είχαμε καλή απόδοση, όχι πολύ καλή αλλά ήμασταν ανώτεροι και δεν κερδίσαμε. Στα παιχνίδια στην Ευρώπη δεν μας απείλησαν αρκετά, αλλά και ισοπαλία να έληγε στο Λίμπερετς θα έλεγα πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Το πήραμε όμως και είναι σημαντικό. Όπως είπα δεν κερδίζουνε πάντα οι καλύτερες ομάδες, ή όποιες κάνουν περισσότερες φάσεις. Παίζουνε ρόλο πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται και τύχη κάποιες φορές. Και εγώ και οι παίκτες μου έχουμε πάρει κάποια μαθήματα από αυτά τα τελευταία δυο παιχνίδια».

Για το ματς την Βέροια:«Έρχεται μετά από μια μεγάλη νίκη κόντρα σε καλή ομάδα, άλλαξαν προπονητή και σίγουρα οι παίκτες τους θα θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι καλύτερο πρέπει για να το πάρουμε αυτό τον αγώνα. Θα είναι το τρίτο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα αλλά αυτό μας περιμένει και στη συνέχεια. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες».

Για το αν τελικά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σέντερ φορ είπε: «Εγώ είπα από την αρχή ότι αν είναι να πάρουμε επιθετικό, θα έπρεπε να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε κάποιον που να μην μπορεί να μας προσφέρει περισσότερα από αυτά που μας δίνουν τα παιδιά που έχουμε. Είμαι ευχαριστημένος και από τους τέσσερις που έχω, όλοι σιγά σιγά μπαίνουν στις φάσεις. Πριν δυο αγωνιστικές οι δυο (σ.σ. Αθανασιάδης Κουλούρης) έβαλαν κάποια γκολ, οι άλλοι δεν έπαιξαν πολύ, περιμένουμε και από αυτούς και να παίζουν και να προσφέρουν στην ομάδα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, θα παίξουν όλοι, αρχίζει και το κύπελλο. Μέχρι τον Δεκέμβριο θα παίζουμε συνέχεια τρία παιχνίδια την εβδομάδα και είναι θετικό που έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να μπουν μέσα και να βοηθήσουν».