Έντονες παρατηρήσεις σε Στιλ και... πάγκος

Οι συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις του Λουκ Στιλ έφεραν την «έκρηξη» του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος θα αφήσει στον πάγκο τον Άγγλο τερματοφύλακα.

Όπως είναι γνωστό, μετά την ισοπαλία με την Βέροια το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντρέα Στραματσόνι τα «έχωσε» στους ποδοσφαιριστές του.

Ένας εκ των οποίων έγινε αποδέκτης των... πυρών, ήταν και ο Λουκ Στιλ, ο οποίος με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα δεν προσδίδει σιγουριά στην άμυνά του και συνολικά στην ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα αναφέρθηκε στο λάθος του Στιλ (σ.σ. στη φάση που βγάζει την μπάλα στη γραμμή ο Κουτρουμπής) και στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τους Βοιωτούς.

Ο «Στράμα» έκανε, λοιπόν, έντονες παρατηρήσεις στον βασικό γκολκίπερ του «τριφυλλιού» και προτίθεται να τον αφήσει στον πάγκο για να καθαρίσει το μυαλό του.

Το σίγουρο είναι ότι, στην αυριανή πρεμιέρα Κυπέλλου με τον Ηρακλή (19:30), κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ένας εκ των Κοτσόλη/Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, ξανά με τον Γηραίο, το μεσημέρι της Κυριακής (15:00).