Με το... δεξί στο κύπελλο ο Ατρόμητος

Τις βάσεις για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έβαλε σήμερα ο Ατρόμητος με τη νίκη του 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «κυανολεύκους» σημείωσε ο Μπάγκα με κεφαλιά στο 65ο λεπτό, μετά τη σέντρα του Λε Ταλέκ, κι έτσι ο Ατρόμητος μπήκε «με το δεξί» στο Κύπελλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου δεν εμφανίστηκαν όσο σταθεροί είναι στους αγώνες με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο τους, ωστόσο πήραν τη νίκη πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0.

Οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος και τελικά κατάφεραν να έχουν μια επιτυχημένη πρεμιέρα στο κύπελλο Ελλάδος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κεϊτά (52΄ Ούμπιντες), Μπάγκα, Μπρίτο (80΄ Βασιλείου), Μπαστακός (57΄ Τόνσο), Λημνιός, Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κριστιάνο, Κλέσιο, Μάκος, Ροντρίγκες, Ρότσα (85΄ Κουτρομάνος), Καμαβουάκα, Φερέιρα (73΄ Τομανέ), Τσοκάνης, Ουάρντα, Ρόσα (73΄ Λεντέσμα), Μαρκόφσκι.