Επανέρχεται για Πάρντο η Μονπελιέ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Γαλλία η Μονπελιέ αναμένεται να επανέλθει τον Ιανουάριο με νέα πρόταση για την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό.

Ο Φελίπε Πάρντο επανήλθε στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη και υπενθύμισε την ύπαρξη του με τα δύο του γκολ στο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά, όμως παρόλα αυτά δεν συγκαταλέγεται στις βασικές επιλογές του Πάουλο Μπέντο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η μετοχή του είναι πεσμένη στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Κάθε 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η γαλλική Μονπελιέ παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις στην σχέση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού με τον Ολυμπιακού και τον Ιανουάριο αναμένεται να χτυπήσει ξανά την πόρτα των «ερυθρολεύκων». 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, ο γαλλικός σύλλογος μία μέρα πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού, ζητώντας επίσημα τον Πάρντο δανεικό με οψιόν αγοράς, όμως την βρήκε κλειστή, αφού οι Πειραιώτες συζητούσαν μόνο την παραχώρηση του με κανονική μεταγραφή.

Στον γαλλικό σύλλογο έχουν μετανιώσει για την απόφασή τους να αφήσουν τότε το θέμα έτσι (τα χρονικά περιθώρια ήταν απελπιστικά στενά), παρακολουθούν τον συνεχιζόμενο παραγκωνισμό του Κολομβιανού και είναι έτοιμοι να επανέλθουν με νέα πρόταση τον Ιανουάριο.

Το πολύ καλό όνομα που έχει κάνει ο Τζίμι Ντουρμάζ με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις εμφανίσεις στην Τουλούζ είναι ένας ακόμα παράγοντας που έχει πείσει τους ανθρώπους της Μονπελιέ να κινηθούν για τον Κολομβιανό, που θεωρούν ότι έχει τα προσόντα να κάνει την διαφορά στην Ligue 1, κάτι που συνέβη για μία εξαετία στον ίδιο σύλλογο με έναν άλλο Κολομβιανό τον Βίκτορ Μοντάνιο, που άφησε σπουδαίο όνομα στον σύλλογο.

Όπως προκύπτει πάντα από γαλλικές πηγές, ο Πάρντο φέρεται να είναι χολωμένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του φέτος στον Ολυμπιακό, κάτι που θεωρεί ότι δεν συμβαδίζει με την αξία του. Στόχος του είναι να βρει κάποια ομάδα που θα του εγγυάται χρόνο συμμετοχής και η προοπτική της Ligue 1 δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον κοστολογούν αυτή την στιγμή με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Συνδετικός κρίκος σε αυτή την πιθανή μετακίνηση είναι ο ίδιος άνθρωπος που «έτρεξε» το καλοκαίρι την δουλειά με την Μονπελιέ και ο οποίος έχει προτείνει την περίπτωση του Πάρντο και σε άλλους συλλόγους της Ligue 1, με την Μονπελιέ όμως να είναι αυτή την στιγμή η ομάδα που κοιτάει πιο ζεστά τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.