Με "συνταγή" ΠΑΟΚ ο Μπέντο στο Περιστέρι

Ο Πάουλο Μπέντο άλλαξε όλη την ενδεκάδα με τον Πλατανιά και το Σάββατο (29/10, 19.30) κόντρα στον Ατρόμητο ετοιμάζεται να επαναφέρει όλα τα βαριά χαρτιά του. Ερωτηματικό ο αντικαταστάτης του τραυματία Ντε Λα Μπέγια.

Από αύριο (29/10, 19.30) ξαναμπαίνει ο Ολυμπιακός σε πολύ έντονους ρυθμούς! Η αρχή γίνεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την Τρίτη (1/11) "πετάει" η αποστολή για το Καζακστάν για να αντιμετωπίσει δύο μέρες αργότερα την Αστάνα και την παραπάνω Κυριακή (6/11) ολοκληρώνεται ο κύκλος της "διαβολοβδομάδας" με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Το θέμα λοιπόν είναι πώς θα διαχειριστεί ο Πάουλο Μπέντο τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχει η ομάδα του τις επόμενες οκτώ μέρες. Στην προπόνηση της Πέμπτης (27/10) δεν έχει δοκιμάσει το παραμικρό, για τον απλούστατο λόγο ότι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά, έκαναν αποθεραπεία.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι προς το παρόν το ροτέισον θα σταματήσει. Ότι οι αλλαγές που ήθελε να κάνει, τις έκανε στο Κύπελλο. Ότι για παράδειγμα οι Ρομαό, Σιόβας, Πάρντο και Μπουχαλάκης που ξεχώρισαν θα παλέψουν σε πρώτη φάση για να δουν τα ονόματά τους στη 18άδα και όχι στο αρχικό σχήμα.

Ο Μπέντο έχει ενημερωθεί για τα… ζόρια που τραβάει ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά και για την καλοκαιρινή φιλική «τριάρα» που είχε δεχτεί η ομάδα του Πειραιά στο Περιστέρι λίγες μέρες πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με την Χάποελ Μπερ Σέβα.

Στο δια ταύτα, θα επιστρέψει ο Καπίνο στα γκολπόστ, οι Φιγκέιρας, Μποτία και Ντα Κόστα αναμένεται να γυρίσουν στην άμυνα. Ερωτηματικό αποτελεί για το αν θα παίξει ο Φιγκέιρας δεξιά ή αριστερά. Αν παίξει δεξιά, τότε θα περάσει ο Ρέτσος αριστερά. Αν παίξει αριστερά ο Πορτογάλος, αυτό θα σημαίνει ότι ο Ελαμπντελαουί θα πάρει φανέλα βασικού.

Οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς δεν δείχνουν να κινδυνεύουν. Ο Καμπιάσο το πιθανότερο είναι να βρεθεί στην ενδεκάδα της Αστάνα. Μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης, με τους Σεμπά – Ελιουνούσι στα «φτερά» και τον Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης. Κάπως έτσι αναμένεται με λίγα λόγια η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον πάντοτε επικίνδυνο Ατρόμητο στο Περιστέρι.