Καϊσάρα: «Στα ίσια ο ΠΑΟΚ με τη Σάλκε»

Ο αμυντικός της Σάλκε, Ζούνιορ Καϊσάρα μίλησε για την κλήρωση της γερμανικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι η πρόκριση θα παιχτεί στα ίσια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport24 Radio 103.3:

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: "Οποιοδήποτε παιχνίδι σε αυτή τη φάση του Europa League είναι δύσκολο, οπότε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα και περιμένω να γίνουν ωραία ματς με την ελληνική ομάδα".


Για το αν γνωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: "Δε γνωρίζω προσωπικά κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν έχω παίξει αντίπαλος με κάποιον από αυτούς. Πιστεύω ότι θα μας βάλει δύσκολα, αφού είναι μία από τις παραδοσιακά καλές ελληνικές ομάδες. Το ξέρουμε αφού ο ΠΑΟΚ αναμετρήθηκε με τη Σάλκε πριν από μερικά χρόνια στο Champions League".

Για το αν υπάρχει φαβορί: "Ως όνομα, φαβορί είναι η Σάλκε. Έχει μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό όνομα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά εγώ δε βλέπω φαβορί. Είναι ένα ζευγάρι που θα παιχτεί στα ίσα. Μπορεί λόγω ονόματος η Σάλκε να προβάλει ως φαβορί, για μένα, όμως, δεν υπάρχει φαβορί. Εγώ εκτιμώ πολύ τον ΠΑΟΚ".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Έχω ακούσει για αυτούς, έχω δει και εικόνες και βίντεο. Είναι φανατικοί. Όταν γεμίζουν το γήπεδο μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους. Ωστόσο δε νομίζω ότι θα επηρεαστούμε, καθώς έχουμε παίξει σε δύσκολες έδρες. Θα ωθήσουν την ομάδα τους προς τη νίκη, αλλά είμαστε έμπειροι και θα αντεπεξέλθουμε".

Για το που στοχεύει η Σάλκε στο Europa League: "Η Bundesliga είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε δυνατούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα μας βοηθά και στην Ευρώπη. Έτσι έχουμε την εμπειρία για το πως θα ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στον τελικό και αν κάνουμε αυτά που έχουμε κάνει ως τώρα στη διοργάνωση δε βλέπω το λόγο να μη φτάσουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε το τρόπαιο".