Η γραπτή δήλωση του Ζήκου για την επιστροφή του στην ΑΕΚ

Χωρίς να παίρνει ξεκάθαρη θέση για το αν επιστρέφει ή όχι στην ΑΕΚ, ο Άκης Ζήκος απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Ένωση, αναλαμβάνοντας ρόλο στις ακαδημίες.

Ο Άκης Ζήκος τα έχει βρει σε όλα για να επιστρέψει στην ΑΕΚ, έχοντας ουσιαστικό ρόλο στο τμήμα των Ακαδημιών. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η «Live Sport», που τον θέλει τον παλαίμαχο διεθνή αμυντικό μέσο να έχει στο πλευρό του τον Γιάννη Σαμαρά.

Ο Άκης Ζήκος μάλιστα προέβη σε γραπτή του δήλωση για το θέμα, χωρίς να παίρνει σαφή θέση για το μέλλον του τονίζοντας:

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εργάζομαι στο πιο ιστορικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας. Ποτέ άλλοτε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός δεν πλησίασε τόσο κοντά στις ανάγκες μαθητών-αθλητών.

Στη νέα γενιά Ζηρίδη είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό μας πρόγραμμα. Με την στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλων των συνεργατών, έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει το πιο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα υποστήριξης για μαθητές-αθλητές.

Από τη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, σκοπός στη ζωή μου, είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να πετύχουν τον στόχο τους στο άθλημα που αγαπούν!Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!»