Ιντέγε: «Δεν μπορούσα να μην αποδεχθώ αυτή την πρόταση»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε εξήγησε στους συμπαίκτες του τον λόγο που πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των Κινέζων και να πάρει μεταγραφή.

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην κινεζική Τιανγίν Τέντα βρίσκεται πλέον ο επιθετικός του Ολυμπιακού Μπράουν Ιντέγε.

Ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Κινέζους για να ολοκληρωθεί το deal και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός μάλιστα εξήγησε στους συμπαίκτες του τον λόγο που πήρε την απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό και να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ιντέγε φέρεται να έστειλε ένα κοινό μήνυμα στους συμπαίκτες του, με το οποίο τους εξηγούσε ότι το οικονομικό ύψος της πρότασης ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να πει «όχι».

«Παιδιά, δυστυχώς πρέπει να φύγω. Δέχθηκα μια πολύ καλή πρόταση που δεν μπορούσα να μην την αποδεχθώ. Σας ευχαριστώ για όλα και σας εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχετε τους στόχους μας», ήταν το μήνυμα του Ιντέγε.