Οριστικά εκτός ο Ιντέγε για Οσμάνλισπορ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τον Μπράουν Ιντέγε ενόψει Οσμάνλισπορ, κάτι που επιβεβαιώνει ότι η μεταγραφή του Νιγηριανού φορ στην Κίνα αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την προετοιμασία του για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα του Europa League με την Οσμάνλισπορ, με τους «ερυθρόλευκους» να πετάνε σήμερα με προορισμό την Άγκυρα.

Όπως αναμενόταν ο Μπράουν Ιντέγε έμεινε εκτός αποστολής από τον Πάουλο Μπέντο, κάτι που επιβεβαιώνει πως ο Νιγηριανός φορ αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα τη μεταγραφή του στην κινεζική Τιανγίν Τέντα.

Επίσης την αποστολή στην Τουρκία δεν θα ακολουθήσουν οι τραυματίες Καπίνο και Παρέδες, ο τιμωρημένος Βιάνα καθώς και οι Καμπιάσο, Μάριν και Τσόρι Ντομίνγκες, με τον τελευταίο άλλωστε να είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για Οσμάνλισπορ: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας.