Απομάκρυνση Μελισσανίδη ζητάει ο Ολυμπιακός!

Αγκάθι για τον Ολυμπιακό αποτελεί η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς επανήλθε με νέα καταγγελία στην ΕΕΑ και ζητά να απομακρυνθεί από την ΑΕΚ ή τον ΟΠΑΠ!

Με σκοπό ο Δημήτρης Μελισσανίδης να αποχωρήσει είτε από την ΠΑΕ ΑΕΚ είτε από τον ΟΠΑΠ, Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε νέα καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento» στην καταγγελία του ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι ο «τίγρης» δεν μπορεί να είναι διοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ και ταυτόχρονα ο γιος του, Γιώργος Μελισσανίδης, να είναι μέτοχος του ΟΠΑΠ. 

Οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν στη σύγκρουσή τους με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς το 2015 είχαν κάνει ξανά καταγγελία στην ΕΕΑ σχετικά με το ασυμβίβαστο της συμμετοχής της ΑΕΚ στο κουπόνι του Στοιχήματος του ΟΠΑΠ διότι η οικογένεια Μελισσανίδη βρισκόταν και στις δύο εταιρείες.

Η ΕΕΑ είχε επιβάλλει ποινή αφήνοντας την ΑΕΚ εκτός κουπονιού, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και τον Δ. Μελισσανίδη να προσφεύγουν στο Συμβούλιο της Επικράτειας. Το ΣτΕ ωστόσο δεν έφερε ανατροπή στην απόφαση της Επιτροπής και πάνω σ΄ αυτό φέρεται να πάτησε ο Ολυμπιακός, προκειμένου να προβεί στη νέα του καταγγελία με σκοπό την απομάκρυνση του «τίγρη».