Διαθέσιμο για τον τελικό Κυπέλλου το Καυτανζόγλειο

Θετικός στη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Καυτανζόγλειο, δήλωσε ο διευθυντής του Σταδίου, Απόστολος Μιτιντζής. 

Μιλώντας στον Arena FM, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο τελικός του κυπέλλου κάλλιστα μπορεί να διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο. Αφού φιλοξενεί αγώνες Σούπερ Λιγκ. Έχει 28.000 θέσεις. Υπολογίστε, όμως, περίπου και 4.000 κενές θέσεις . Αυτό θα το ορίσει η αστυνομία. Εμείς φυσικά θέλουμε να φιλοξενηθεί ο τελικός στο Καυτανζόγλειο. Μπορούν μάλιστα να έρθουν από διαφορετικές κατευθύνσεις οι οπαδοί για να μη χρειαστεί να συναντηθούν. Οι μεν θα έρθουν από τον περιφερειακό και κάποιοι από το κέντρο της πόλης.

Είναι θέμα της ΕΠΟ που θα γίνει ο τελικός. Επιτέλους όμως πρέπει να έρθει πάλι μια μεγάλη διοργάνωση στην πόλη. Μετρημένοι είναι και οι αγώνες της Εθνικής εδώ. Πρέπει με κάποιο τρόπο να αποκεντρωθούν όλα τα μεγάλα γεγονότα. Πρέπει να δει και η υπόλοιπη Ελλάδα μεγάλες διοργανώσεις.

Με το ταρτάν είμαστε στην τελική φάση και τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν τα έργα. Επίσης το χόρτο είναι από το 2004. Κανένας χλοοτάπητας δεν αντέχει τόσα χρόνια. Θα αλλαχτεί και το έξω ταρτάν όπου φιλοξενούμε και άλλες ομοσπονδίες εκτός ποδοσφαίρου όπως του ράγκμπι».