Βέμερ: «Όπως με Ολυμπιακό, για να πάρουμε το Κύπελλο»

Ο Γενς Βέμερ αναφέρθηκε στο διάστημα που βρισκόταν... εκτός ομάδας πριν αγωνιστεί στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει οι "πράσινοι" να παίξουν με το ίδιο ομαδικό πνεύμα, όπως με τον Ολυμπιακό για να κατακτήσουν το Κύπελλο.

«Ήταν δύσκολη περίοδος για εμένα, επειδή βρισκόμουν εκτός ομάδας. Τώρα νιώθω καλά, είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ κάποια λεπτά στο φιλικό με την Παναχαϊκή και θα δούμε το μέλλον», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός μπακ στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός πάντα θέλει να είναι ο καλύτερος, πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, θέλουμε το Κύπελλο και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, να πάρουμε και τα δύο ματς για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Δεν πρέπει να προσέξουμε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα, όπως κάνουμε κάθε φορά. Όπως κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό, παίξαμε εξαιρετικά ως ομάδα, με εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα και νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε κάτι και φυσικά και είναι στόχος μας το Κύπελλο».