Koriopolis: Οριστικά δεν καταθέτει ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να καταθέσει στην υπόθεση Koriopolis μετά την απόφαση του Τριμέλες Εφετείου Κακουργημάτων να μην επιμείνει στην κλήση του.

 

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε επικαλεστεί επαγγελματικούς λόγους, απουσία του στο εξωτερικό και είχε παραπέμψει στην κατάθεση που είχε δώσει στον ανακριτή με το δικαστήριο να κρίνει ότι η κατάθεση του δεν θα πρόσφερε κάτι περισσότερο στην υπόθεση. 

Την κλήση του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ζητήσει ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είναι εκ των βασικών κατηγορούμενων στην δίκη με τους στημένους αγώνες. 

Την ίδια ώρα άλλος ένας μάρτυρας κατηγορίας, ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Θανάσης Κανελλόπουλος με επιστολή του ζητάει από το δικαστήριο να μην εμφανιστεί και στην επιστολή του τονίζει ότι ισχύουν όσα είχε αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα. 

«Δεν γνωρίζω τίποτα σε σχέση με τους κατηγορουμένους και τις πράξεις που τους αποδίδονται. Διετέλεσα πρόεδρος της ΕΠΑΕ από το 2001 μέχρι το 2005, περίοδος που δεν έχει σχέση με την υπόθεση σας», τονίζει στην επιστολή του.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό ο προστατευόμενος μάρτυρας με τον κωδικό «Περικλής Παπαδόπουλος», δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να καταθέσει και ότι έχει ζητήσει από την Ασφάλεια να σταματήσει τα μέτρα προστασίας του.